Göteborgs_lokalerjpgVid årsskiftet förvärvade Göteborgs Lokaler fastigheten Järnbrott 131:3 på Högsbogatan 40 av Familjebostäder. Hela fastigheten på totalt 2 758 kvadratmeter hyrs idag av Färdtjänsten i Göteborgs Stad.

– Vi bedömer det här som en bra affär som passar väl in i vårt uppdrag, säger Robert Hörnquist, vd för Göteborgs Lokaler.

Familjebostäders inriktning är bostadsfastigheter. Fastigheten Järnbrott 131:3 består idag endast av kontor och ligger således utanför Familjebostäders huvudinriktning. Affären ligger helt i linje med Göteborgs Lokalers inriktning och ses som en bra investering inför framtiden.  Göteborgs Lokaler har sedan en tid tillbaka ansvarat för fastighetens förvaltning.

Färdtjänsten i Göteborgs Stad har idag ett hyresavtal som sträcker sig till sommaren 2018.

 

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.