ÅretsButikSvenskFastighetsförmedling

På ett stort evenemang i Åre fredag den 24 januari fick Mikael Meyer och Kristian Perman, franchisetagare och fastighetsmäklare i Huddinge för Svensk Fastighetsförmedling, tillsammans med sina medarbetare ta emot utmärkelse och diplom för att ha placerat sig högst upp på pallen som Årets butik 2013.

– Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelsen ”Årets butik 2013”. Det har varit ett långsiktigt och målmedvetet arbete som vi inledde för flera år sedan tillsammans med alla våra medarbetare, I år toppade vi det långsiktiga arbetet med Årets butik, säger Kristian Perman, franchisetagare och fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Huddinge.

– Ett stort grattis till alla i Huddinge. Trots att butiken redan tidigare varit starkaste aktören på sin marknad har man ökat sin försäljning och sina marknadsandelar jämfört med året innan. Ledarskapet i allmänhet, men säljledarskapet i synnerhet, kännetecknas av engagemang, delaktighet och en tävlingsinstinkt utan dess like. De båda ledarna har mer än aktivt delaktig i kedjans utveckling och dess produkter. Man utvecklar hela tiden verksamheten utan att ge avkall på hög kvalitet och stor effektivitet, säger Patrik Axsäter, försäljningschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Jenny Persson
Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.